[2018] HCNP-Storage H13-622 Free Dumps| CertQueen

The followings are the real dumps for H13-622-ENU test. I just list several questions for you to check. More real dumps please go to CertQueen H13-622-ENU test page.

1.A client served by an OceanStor 9000 requires that if one channel fails, data can be transmitted over another channel without service interruption. To address this requirement, a necessary condition is that the client support SMB 3.0.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: A

2.When the communication between MDC and OSD is interrupted or the OSD is faulty, the OSD exits the storage pool. Then the OSD out-of-service alarm is reported.
Which of the following are the possible causes of this fault? (Multiple Choice)
A. A storage network exception occurs.
B. The disk in the server that houses the OSD is faulty.
C. The NVDIMM in the server that houses the OSD is faulty.
D. The OSD software is abnormal.
Answer: ABCD

3.Based on full interconnection of data channels and communication channels, a clustered NAS system employs cluster volume management to manage storage space globally. All nodes in the cluster can access the same storage space using the same volume device name, ensuring block device access consistency.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: A

4.A NAS storage system supports file system sharing, and the underlying protocol transmits data based on iSCSI.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B

5.Which of the following statements about multipart upload of object storage service are correct? (Multiple Choice)
A. The object storage service (compatible with Amazon S3 APIs) limits the size of a single uploaded object to 5 GB.
B. All uploaded parts are combined into one or more objects. The size of a combined object is not greater than 5 TB.
C. For a large object, or the object that needs to be uploaded for several times, you can use multipart upload to complete the upload.
D. After initiating a multipart upload task, you can cancel it.
Answer: ACD

6.Users of object storage service (compatible with OpenStack Swift APIs) are managed and authenticated by the Keystone server. Registering, creating, and deleting an account must also be performed on the Keystone server.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B

7.Which data protection levels can be configured for an OceanStor 9000 that consists of 10 nodes? (Multiple Choice)
A. RAID 1
B. 6+3
C. 6+4
D. 6+5
Answer: BC

8.The OceanStor 9000 allows the clients using different protocols to access the same directory or file simultaneously. For example, Windows clients (using the CIFS protocol), Linux clients (using the NFS protocol), and Mac OS X clients (using the CIFS protocol or NFS protocol).
A. TRUE
B. FALSE
Answer: A

9.Which network file sharing protocols are supported by a NAS storage system? (Multiple Choice)
A. FAT32
B. NTFS
C. NFS
D. CIFS
Answer: CD

10.In an OceanStor 9000, if the protection level is set to 4+2, three mirrors of metadata will be generated.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B

11.In Huawei OceanStor 9000, a file pool is a collection of files that have specific characteristics. A file pool policy defines rules for storing a file pool in a node pool.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *