[2018] Huawei HCPA-Storage H19-308 Free Dumps| CertQueen

[2018] Huawei HCPA-Storage H19-308 Free Dumps| CertQueen

1.Which are the customer benefits of SmartThin (Thin Provisioning)? (Multiple Choice)
A. Expand capacity on demand
B. Reduce initial purchase cost
C. Improve storage capacity utilization
D. Reduce total cost of ownership
E. Reduce the amount of data
Answer: ABCD

2.OceanStor 9000 does not support high density node.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B

3.Which storage vendors support active to active for SAN and NAS without gateway by a set of storage devices at the same time? (Multiple Choice)
A. EMC
B. HP
C. HDS
D. NetApp
E. Huawei
Answer: DE

4.SmartMigration supports three service data migration approaches: Storage media migration (for example, between SAS and NL-SAS), RAID level migration (between different RAID levels), and conversion between a thin LUN and a thick LUN.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: A

5.Which of the following scenarios is SmartVirtualization applied to? (Multiple Choice)
A. Heterogeneous storage management
B. Data migration
C. Continuous data protection
D. Heterogeneous device DR
Answer: ABCD

6.Which of the following statements is NOT correct about SAN?
A. SAN includes IP SAN and FC SAN
B. Server and storage equipment are connected through storage network
C. Application server and storage equipment can be expanded separately
D. SAN can provide file access and file sharing services
Answer: D

7.When did Huawei start storage R&D?
A. 2002
B. 2007
C. 2009
D. 2012
Answer: A

8.Dorado V3 competitor contains: (Multiple Choice)
A. XtremlO
B. VMAX-AF
C. PureStorage
D. HP8450
E. NetApp A700
Answer: ABCDE

9.How many disks does RAID 10 need at least?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 6
Answer: C

10.Dorado V3 can compress data after data writes to SSD.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *